Logo

Talen

Wie zijn wij

Talba Nederland B.V. is bijna 60 jaar geleden opgericht door heer Valerio als groothandel in etuis en accessoires voor de optiek. In 1975 hebben de heer en mevrouw In 't Veld het bedrijf gekocht en in 2000 hebben hun dochter en zoon Talba Nederland overgenomen. Tegenwoordig zijn er meer dan 20 personen werkzaam bij Talba en verkopen wij onze producten niet alleen in de Benelux maar ook Duitsland, Frankrijk, Engeland, de Nederlandse Antillen, Spanje, Suriname, Zweden en Noorwegen.

Wanneer u verder kijkt op onze website kunt u zien dat wij nog altijd een groot assortiment aan accessoires verkopen.
Maar vandaag de dag hebben wij ons meer en meer gespecialiseerd in het personaliseren van diverse producten zoals tassen, briletuis, brilsprays, brillendoekjes, paraplu's, contactlenstasjes en meer! Kijk verder op onze website en webshop voor de diverse accessoires en speciale naamdrukartikelen.

U kunt ons ook vinden op verschillende optiekbeurzen in heel Europa. Wij zullen u met veel trots onze nieuwste producten tonen. Houd onze website in de gaten en kom ons bezoeken in onze stand op de Silmo bijvoorbeeld. 

Wilt u meer informatie over producten, klant worden of bestellen neem dan contact op of vraag een bezoek van een vertegenwoordiger aan via info@talba.nl.

Contact

Talba Nederland BV
Kalkovenweg 32
2401 LK Alphen aan den Rijn
Nederland

T. 0800 - 0238002
T. +31 (0) 172 43 44 54
E. info@talba.nl
I. www.talba.nl

 

 


Powered by Utilize Business Solutions BV
Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.