Logo

Talen

Green Originals

'Green Originals' collectie
Talba gaat voor groen met milieuvriendelijkere producten!

Talba presenteert de Green Originals collectie, bestaande uit een selectie artikelen die u kunt bedrukken met uw naam/logo en ieder op z'n eigen manier beter voor de wereld.


PET flessen brildoekjes
De brildoekjes binnen de GO collectie zijn gemaakt van 100% gerecyclede PET flessen. We verbruiken wereldwijd veel plastic wat vervolgens opstapelt als niet-afbreekbaar afval. Gelukkig staan er steeds meer organisaties en ondernemers op om dit restafval nog een functie te geven. Op deze manier krijgen alle lege cola en sinasflessen een tweede leven.

Heeft u interesse in deze brildoekjes? Vraag dan een offerte aan via info@talba.nl of via uw vertegenwoordiger.

 

PET flessen Vilt briletuis
Nieuw in de Green Originals collectie zijn de vilt etuis. De vilt etuis zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen zoals de brildoekjes. Verkrijgbaar in 2 maten (breed & smal) en beide maten in 5 kleuren (blauw, groen, zwart, bruin & denim).
Bedrukt met naam! Deze vilt etuis kunnen we bedrukken met uw naam/logo. Dit doen wij in-huis dus met een snelle levertijd. Meer informatie over leverdata en prijzen? Neem contact op via info@talba.nl of via uw vertegenwoordiger.Natural Canvas tassen
De natural canvas tassen zijn groen en hergebruiksvriendelijk. Een fijne tas om nog vaak te gebruiken met kleine boodschappen doen. De natural canvas tas is gemaakt van gerecyclede producten en u kunt de canvas tas aan 2 zijden bedrukken. 
Meer informatie over leverdata en prijzen? Neem contact op via info@talba.nl of via uw vertegenwoordiger.Verkrijgbaar in 1 formaat, 41 x 42 + 7cm. 

 

Paperboxen 
Lever uw bril op een milieuvriendelijke manier af aan uw klant! De afleverboxen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Afmetingen: 225x120x60mm. Voor aantallen en meerdere kleur bedrukkingen kunt u contact met ons opnemen via info@talba.nl of uw vertegenwoordiger.

 

 

 

Fangle Biobased Eco leesbrillen 
De Fangle leesbrillen zijn gemaakt van gerecyclede materialen. De eco biobased brillen hebben ieder een brildoekje en briletui die ook gemaakt zijn van gerecyclelde PET materialen zoals PET flessen of van recycled polyester stof. 
 

Bestel nu de Fangle Startersset 
24 Leesbrillen inclusief PET briletui & brildoekje
Presentatiebox & spiegel

Bij bestelling van 24 Fangle leesbrillen in augustus
ontvangt u de presentatiebox en spiegel t.w.v. € 30,- cadeau! 
Leuk om te weten? De presentatiebox en spiegel zijn gemaakt van karton!
We love to be green!

 

100% natuurlijke & milieuvriendelijke reinigingssprays

De Seesoo reinigingsspray reinigt veilig, snel, streep-loos en antistatisch. Het ruikt fris en is 100% natuurlijk. Veilig en effectief op alle glazen en coating, inclusief ontspiegelde glazen. De spray bestaat uit 100% natuurlijke producten.

Supersimpel om uw huidige reinigingsmiddelen te vervangen voor natuurlijke producten voor een beter milieu! En het ontwerp op het flesje kan uiteraard worden aangepast naar uw design en logo.

MAAK HET VERSCHIL. Voor elk SeeSoo product dat verkocht wordt gaat er bovendien een bijdrage naar The Blue Loop Foundation, zij ondersteunen grote initiatieven tbv onze planeet. En op deze manier kunnen wij daar ook aan bijdragen.

Contact

Talba Nederland BV
Kalkovenweg 32
2401 LK Alphen aan den Rijn
Nederland

T. 0800 - 0238002
T. +31 (0) 172 43 44 54
E. info@talba.nl
I. www.talba.nl

 

 


Powered by Utilize Business Solutions BV
Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.