Logo

Talen

Naamdrukartikelen

De mogelijkheden zijn oneindig!

U wilt uw klanten het allerbeste product meegeven met daarbij natuurlijk uw naam & logo vermeld. Bij Talba bestelt u uw afleverset in uw eigen huisstijl! U kunt uw bestanden kant & klaar aanleveren maar wij kunnen u natuurlijk ook helpen als u op zoek bent naar een nieuw ontwerp.

Wij staan graag voor u klaar voor het leveren van de volgende producten bedrukt met uw logo of in uw huisstijl:

Zoekt u een leuke give away voor uw klanten, een leuk cadeau om u te onderscheiden van de anderen of andere producten met uw naam & logo zoals dooming stickers of juist een leuke zonnebril met uw logo op de veren? Zoek dan niet verder, want bij Talba hebben wij een breed assortiment aan artikelen. Ook hierop kunt u voor een scherpe prijs uw naam & logo laten bedrukken. Kunt u uw product niet vinden op de website? Laat ons weten wat u zoekt en wij informeren u wat de mogelijkheden zijn.

Stuur een email naar info@talba.nl met uw aanvraag en wij nemen z.s.m. contact met u op. Of bel gratis naar 0800 - 0238002, er komt een vertegenwoordiger bij u langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken en eventueel te inspireren met ideeën.

NIEUW BIJ TALBA - Green Originals collectie
 

Contact

Talba Nederland BV
Kalkovenweg 32
2401 LK Alphen aan den Rijn
Nederland

T. 0800 - 0238002
T. +31 (0) 172 43 44 54
E. info@talba.nl
I. www.talba.nl

 

 


Powered by Utilize Business Solutions BV
Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.